Foto en boeken Hans Vervoort

Welkom op de website van Hans Vervoort

Eten en drinken

(Dit is een album behorend bij het reisboek: Hans Vervoort - Retourtje Tropen - een reis door het hart van Sumatra en Java (Nijgh en van Ditmar, 2005). Meer info over het reisboek (nu als ebook verkrijgbaar!): zie hier. Klik voor meer fotoalbums links in de balk op Retourtje Tropen.)

Het komt uit manshoge koektrommels, uit pisangbladen, uit stoompannen, uit wadjans, soms zelfs uit blik. Altijd en overal is er eten.

Een plechtig moment. De masakan Padang gerechten zijn op tafel gezet. Waar te beginnen? N.B. Masakan Padang is van oorsprong Sumatraans. De gerechten zijn vooruit klaargemaakt en worden op kamertemperatuur geserveerd. Je betaalt alleen voor wat je opeet. Kijk uit, want de Padangse keuken is heet.

Een plechtig moment. De masakan Padang gerechten zijn op tafel gezet. Waar te beginnen? N.B. Masakan Padang is van oorsprong Sumatraans. De gerechten zijn vooruit klaargemaakt en worden op kamertemperatuur geserveerd. Je betaalt alleen voor wat je opeet. Kijk uit, want de Padangse keuken is heet.
(Een plechtig moment. De masakan Padang gerechten zijn op tafel gezet. Waar te beginnen? N.B. Masakan Padang is van oorsprong Sumatraans. De gerechten zijn vooruit klaargemaakt en worden op kamertemperatuur geserveerd. Je betaalt alleen voor wat je opeet. Kijk uit, want de Padangse keuken is heet.)